Cauza susținută

Fundația HOSPICE Casa Speranței oferă de 31 de ani servicii gratuite de îngriire paliativă pentru copiii și adulții care înfruntă un diagnostic incurabil. HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip.

Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, un centru socio-medical dedicat îngrijirii paliative pediatrice, echipe mobile în cinci zone – București, Brașov, Făgăraș, Zărnești și Giurgiu, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

În cei 31 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 45.000 de copii și adulți și 100.000 de membri ai familiilor acestora.