Cum funcționează

Precizări pentru participanții individuali

1

Vă înscrieți online

oricând până cel târziu în 31 august 2023; utilizatorii noi se pot înscrie folosind link-ul din josul paginii, iar persoanele care au deja cont la noi pe site, din contul personal.
2

Primiți un mail cu detaliile de plată

și apăreți în lista participanților ca înscris, cu plata în așteptare; după recepționarea plății, vi se alocă un BIB iar statusul se actualizează în confirmat.
3

Start la 1 ianuarie 2023

dar dacă ați aflat despre noi ulterior, vă puteți alătura oricând pe parcurs, până cel târziu în 31 august 2023. Vi se iau în calcul și kilometrii pe care i-ați parcurs pînă atunci, de la începutul anului.
4

Puteți participa în

mers (powerwalking sau hiking), alergare (afară sau pe bandă) cu bicicleta (afară sau în interior), pe role, înot (afară sau în bazin), practicând sporturile nautice (caiac, canoe, canotaj, etc) sau cele de iarnă (ski, snowboard, patinaj, etc); unde și când doriți.
5

Preluarea activităților

Este automată pentru utilizatorii Strava și Garmin Connect; dacă utilizați alte platforme, verificați în Strava, e posibil să le puteți conecta de acolo. Dacă nu utilizați nicio platformă, activitățile se pot introduce manual.
6

Progresul Participanților

este actualizat în timp real, de fiecare dată când un participant introduce date (total km parcurși, dif. de nivel acumulată, localizarea pe traseul virtual, etc). Acesta nu este un clasament!
7

Să ne cunoaștem țara!

Pe măsură ce avansați pe harta virtuală, aflați detalii interesante despre localitățile prin care „treceți”; puteți de asemenea explora zona în care vă aflați, cu Google Street View.
8

Transfer la altă opțiune de distanță

în cadrul aceluiași sport: solicitare gratuită, până la 30 iunie 2023; odată efectuată mutarea, aceasta devine definitivă și este strict responsabilitatea participantului să o finalizeze integral până la finalul evenimentului pentru a căpăta statutul de Finisher.
9

Transferul de la un sport la altul

nu este acceptat; un participant se poate înscrie ulterior la un alt sport, dacă dorește, prin completarea formularului de înscriere și achitarea taxei de participare aferente pachetului respectiv.
10

Statutul de Finisher

împreună cu Diploma și medalia evenimentului se acordă tuturor participanților care completează integral distanța pentru care s-au înscris până cel târziu în 31 decembrie 2023 la ora 23:59.
11

Participanții înscriși la pachetele Duatlon sau Triatlon

dobândesc statutul de Finisher la terminarea cu succes a tuturor opțiunilor de distanță alese.

Opțional, în mod suplimentar

Puteți participa și la provocarea pe echipe

1

La momentul înscrierii

sau ulterior, din contul personal, fiecare persoană poate să creeze o echipă (caz în care devine Căpitanul de Echipă) sau să se alăture la o echipă deja existentă.
2

Membrii echipei

sunt deci înscriși individual, pe traseele "naționale", pentru a-și putea alege sportul/rile și opțiunile de distanță (care constituie provocarea individuală a fiecăruia).
3

Progresul echipei

kilometrii realizați de toți membrii echipei se însumează (indiferent de sporturile individuale alese) și definesc avansul echipei pe traseul virtual ales (cel terestru, de 22.519 km, sau cel ecuatorial, de 40.075 km).
4

Meniul Echipe

oferă toate detaliile despre lista echipelor înscrise, progresul acestora și localizarea pe traseul global.