Este inspirată de modelul celor de la concursurile de ultra din State (Western States, Leadville, etc) și ne dorim să o purtați cu mândrie la curea; vă va aminti de toate momentele frumoase prin care ați trecut pentru a o obține!

Catarama este realizată în relief (zonele mai închise la culoare reprezintă zone mai înalte), va avea culoarea lucioasă a oțelului polizat / lustruit și va fi oferită tuturor participanțior care reușesc să finalizeze cu succes tura la care s-au înscris, până cel târziu joi 31 decembrie 2020 la ora 23:59.

Catarama nu va putea fi obținută în nici un alt fel (nu va fi disponibilă pentru vânzare). Singurul mod de a obține dreptul de a o purta este parcurgerea integrală a traseului, în timpul limită stabilit.

În timp ce voi vă aflați pe traseu, noi pregătim cataramele ce vor fi oferite finisherilor la sfârșitul anului; ne-am bucura să vi le putem înmâna personal dacă veniți la ceremonia de premiere de la final, iar celor care nu pot participa le vom trimite prin poștă.

Ne-am gândit să vă arătăm un mic „teaser”: ce vedeți acum este o fază a modelului aflat în lucru 😉

Ce urmează: obiectul din animație va fi listat la imprimanta 3D utilizând o rășină specială și vom obține matrița pe baza căreia se vor turna cataramele în metal. Acestea vor fi apoi lustruite și finisate pentru a arăta trăznet și lucioase când ajung la voi 😉