Recomandări legate de Privacy

Participanții sunt liberi să decidă dacă doresc sau nu să includă link-uri la activitățile lor, iar toate activitățile adăugate manual pot fi salvate fără a fi necesară includerea vreunui link.

În cazul activităților importate automat (din Strava sau Garmin Connect), vă rugăm să aveți în vedere că link-urile către acestea sunt vizibile pentru ceilalți participanți confirmați la Aleargă România. Link-urile nu sunt disponibile publicului larg care vizitează site-ul, dar ceilalți participanți le pot vizualiza.

Iată două recomandări generale legate de privacy:

  • nu începeți și nu încheiați înregistrarea activităților dvs. sportive chiar din fața domiciliului;
  • este bine să alternați traseele și orele de start.

Aveți de asemenea în vedere că atât în Strava cât și în Garmin Connect puteți decide ce categorii au dreptul de a vă vizualiza activitățile (doar dvs., persoanele cărora le aprobați explicit accesul sau oricine).

În ambele platforme de mai sus puteți de asemenea crea o zonă de privacy în jurul unei adrese anume (ca de pildă domiciliul dvs), pentru a ascunde punctul exact de unde încep și unde se termină activitățile. Dvs. veți putea vedea ruta integral, dar ceilalți vor putea vedea doar partea de mijloc.

Aceste setări de Privacy cât și multe altele sunt disponibile aici:

Vă recomandăm insistent să vă uitați la setările disponibile și să utilizați cel puțin următoarele:

  • să permiteți doar persoanelor aprobate de dvs (Followers) să vă vizualizeze detaliile activităților dvs;
  • să definiți o zonă de privacy în jurul locului de unde vă începeți / terminați deobicei activitățile.