„Călătoria” noastră de-a lungul României se bucură de sprijinul următoarelor Concursuri Partenere; majoritatea oferă înscrieri gratuite la concursurile lor, dar și alte forme de sprijin (click pe marker-ul de pe hartă pentru detalii).

Ne-am gândit că cel mai corect mod de acordare al acestora este prin tragere la sorți dintre Finisheri (și nu doar celor care ajung primii, pentru a egaliza șansele pentru toți și pentru a evita eventualele contestații legate de kilometraj). Vorbim deci de înscrieri la ediția 2022 a respectivelor concursuri. Și vorbim doar de Finisheri – ca extra motivație să finalizați cu succes călătoria! 🙂

Finisherii au libertatea de a indica 3 Concursuri de care sunt interesați, mai degrabă decât să extragem câștigătorii dintre toți Finisherii (pentru a evita situația în care ați câștiga o înscriere la un concurs din cealaltă parte a țării, unde poate vă e peste mână să ajungeți).

BIB-ul va intra în „pălărie” pentru toate 3, alături de ale celorlalți Finisheri care le-au ales, iar pentru fiecare Cursă Parteneră vom extrage o câștigătoare și un câștigător.
Pentru a oferi șanse de câștig la cât mai multe persoane, odată ce un BIB a fost extras la un Concurs, va fi eliminat din „pălăria” celorlalte.

Mulțumim Concursurilor Partenere!