Pentru preluarea automată a activităților din contul dvs. Garmin Connect în contul dvs. Aleargă România, utilizați link-ul „Conectare Garmin Connect” din partea cea mai de jos a acestei pagini. Veți fi redirecționați pe site-ul Garmin Connect; dacă nu sunteți deja logați în contul dvs., va trebui să vă autentificați prin introducerea parolei. După ce v-ați logat, vă va fi prezentată invitația de a conecta cele două conturi. Lăsați bifată opțiunea „Activities” și apăsați butonul „Save”.

După ce ați autorizat conectarea celor două conturi, veți fi redirecționați înapoi în această pagină, unde pe rândul cel mai de jos veți putea vedea mesajul de confirmare: „Connected to Garmin Connect” și veți avea un link către contul dvs. Aleargă România (Pagina de profil).

Activitățile introduse de mână până la data conectării vor rămâne în contul dvs. Aleargă România. Din momentul conectării, veți putea gestiona, din contul Garmin Connect, două tipuri de acțiuni care se vor reflecta automat și în contul dvs. Aleargă România: crearea sau editarea de activități.

La crearea unei activități, sporturile preluate automat sunt: Running (alergare), Walking sau Hiking (mers), Cycing (ciclism) și Swimming (înot) – cu toate subdiviziunile lor. Dacă salvați în Garmin Connect orice alt tip de activitate (de ex. Rowing), aceasta nu va fi importată automat în contul dvs. Aleargă Romania.

Puteți de asemenea edita o activitate din contul dvs. Garmin Connect, iar aceasta va fi editată automat și în contul dvs. Aleargă România (dacă a fost creată după data la care ați făcut conectarea automată a celor două conturi și definită ca unul din cele patru sporturi de mai sus).

Dacă creați sau editați o activitate în/din contul dvs. Aleargă România, aceasta NU va fi adăugată respectiv editată și în/din contul dvs. Garmin Connect (totul funcționează deci doar în direcția Garmin Connect > Aleargă România, nu și în sens invers).

Ștergerea unei activități în Garmin Connect nu se reflectă și în contul dvs. Aleargă România. Vă puteți în continuare șterge activitatea respectivă folosind coșul de gunoi roșu din contul dvs. Aleargă România

Atât pentru crearea, cât și pentru editarea de activități, există o foarte scurtă latență (generată de site-ul Garmin Connect) până când acestea sunt reflectate și în contul dvs. Aleargă România. Schimbările apar aproape instantaneu.

Pentru participanții care nu utilizează platforma Garmin Connect, rămâne ca și până acum disponibilă opțiunea de a adauga de mână activitățile realizate (cu plusul verde din dreapta listei de activități).

Instrucțiuni pentru deconectare

Puteți revoca la orice moment preluarea automată a activităților din contul dvs. Garmin Connect în contul dvs. Aleargă România, intrând în contul Garmin Connect la Profile & Account > Account Settings > Account Information: https://connect.garmin.com/modern/settings/accountInformation

Please login