Pentru că sezonul rece bate la ușă, v-am pregătit hanoracele “Aleargă România!”, care pot fi comandate acum din magazinul nostru virtual!

V-am pregătit o interpretare modernă a unui motiv tradițional românesc, disponibilă în nu mai puțin de trei scheme de culoare 🙂

Hanoracele sunt create pornind de la zero: grafica este imprimată pentru fiecare mărime separat pe o rolă de material, iar hanoracul este apoi croit utilizând materialul imprimat și ajustat pentru mărimea dvs. (nu vorbim deci de imprimarea unui șablon pe un suport existent deja, ci efectiv de crearea hanoracului de la zero).

Pentru a asigura o ajustare cât mai bună, croiul diferă în cazul adulților (hanoracele nu sunt unisex): varianta pentru femei are un croi este mai cambrat în talie.

Dacă aveți în garderobă vreunul din produsele noastre anterioare, veți recunoaște aceeași calitate și în acest hanorac.

Nu i-am uitat nici pe cei mici: cele trei modele sunt disponibile și pentru ei, iar mărimile se comandă funcție de vârsta copilului (alegând în Shop pagina produselor pentru bărbați).

Prețul unui hanorac este de 199 RON.

În cazul în care cumpărați mai multe produse, le vom grupa pe toate în același colet, pentru a minimiza prețul trimiterii prin curier, pe care îl aveți de achitat la primirea coletului (20 RON).

Ghidurile de marimi sunt disponibile în Shop, în pagina fiecărui produs.

Detalii pentru plata comenzii prin transfer bancar: Beneficiar: SIGHTRUNNING | Banca: ING Bank | Cod Swift: INGBROBU IBAN (nr. de cont): RO03INGB0000999906285778 la detalii de plată menționați: „hanoracul Aleargă România!”, CNP-ul Ordonatorului plății (necesar pt eliberarea facturii, care este obligația noastră legală) și numele persoanei pt care se achită în clar (dacă acesta este diferit de numele Ordonatorului plății).