Pentru preluarea automată a activităților din contul dvs. Strava în contul dvs. Hella & Friends

utilizați link-ul „Conectare Strava” din partea cea mai de jos-dreapta a acestei pagini
Instrucțiuni pentru conectarea conturilor

După ce apăsați link-ul menționat mai sus, veți fi redirecționați pe site-ul Strava; dacă nu sunteți deja logați în contul dvs. Strava, va trebui să vă autentificați prin introducerea adresei de e-mail și a parolei dvs. Strava. Vă rugăm să utilizați această metodă de autentificare, și nu prin celelalte opțiuni (Facebook, Google, Apple). Vă puteți oricând reseta parola Strava, dacă ați uitat-o, pentru a vă autentifica utilizând varianta cu adresa de e-mail și parola asociată acesteia.

După ce v-ați logat, vă va fi prezentată invitația de a conecta cele două conturi. Lăsați bifate ambele căsuțe și apăsați butonul „Authorize”.

După ce ați autorizat conectarea celor două conturi, veți fi redirecționați înapoi în această pagină, unde pe rândul cel mai de jos veți putea vedea mesajul de confirmare: „Connected to Strava” și veți avea un link către contul dvs. Hella & Friends.

După conectare

Din momentul conectării, veți putea gestiona, din contul Strava, două tipuri de acțiuni care se vor reflecta automat și în contul dvs. Hella & Friends: crearea sau ștergerea de activități.

La crearea unei activități, sporturile preluate automat sunt: Run (alergare), Walk sau Hike (mers). Dacă salvați în Strava orice alt tip de activitate (de ex. Swim sau Ride), aceasta nu va fi importată automat în contul dvs. Hella & Friends.

Puteți de asemenea șterge o activitate din contul dvs. Strava, iar aceasta va fi ștearsă automat și din contul dvs. Hella & Friends (dacă a fost creată după data la care ați făcut conectarea automată a celor două conturi și definită ca unul din sporturile de mai sus).

Dacă stergeți o activitate din contul dvs. Hella & Friends, aceasta NU va fi ștearsă și din contul dvs. Strava (totul funcționează deci doar în direcția Strava > Hella & Friends, nu și în sens invers).

Atât pentru crearea, cât și pentru ștergerea de activități, există o anumită latență (generată de site-ul Strava) până când acestea sunt reflectate și în contul dvs. Hella & Friends. Schimbările nu apar deci instantaneu, ci durează puțin până se sincronizează (maxim câteva minute).

Dacă doriți deconectarea conturilor

Puteți revoca la orice moment preluarea automată a activităților din contul dvs. Strava în contul dvs. Hella & Friends, din acesta din urmă sau intrând în contul Strava la Settings > My Apps.

Please login