Ne face plăcere să anunțăm parteneriatul cu Running Heroes România.

Fiind vorba de două concepte virtuale, vă invităm să vă utilizați kilometrii din viața reală în ambele platforme. Aceeași kilometri, beneficii duble!

Running Heroes România este o platformă gratuită de alergare, care este disponibilă în versiune web sau ca aplicație pe telefonul mobil.

Nu contează dacă alergi mult sau puțin, repede sau încet. Pentru fiecare kilometru de alergare, Running Heroes te va recompensa cu discounturi și premii exclusive.

Pentru a intra în comunitatea Running Heroes, trebuie să îți faci cont gratuit și să îți conectezi aplicația de sport preferată. După aceasta, toate activitățile tale din aplicație se vor sincroniza automat în contul tău Running Heroes.

Platforma este compatibilă cu cele mai populare aplicații de tracking (Map My Run de la Under Armour, Decathlon Coach, Rouvy, adidas Running de la Runtastic, Nike+ Run Club, Runkeeper, Fitbit, TomTom, Garmin, Polar, Suunto, Huawei Health etc), iar în cazul în care folosești o altă aplicație de tracking, îți poți importa manual activitățile pentru a profita la maximum de experiența Running Heroes.

După ce aplicația este conectată, tot ce mai ai de făcut este să fii activ. 🙂

Cu fiecare km parcurs aduni puncte cu ajutorul cărora poți debloca discount-urile partenerilor listate în secțiunea „Oferte”.

Totodată, înscriindu-te în provocările listate, ai șansa de a câștiga prin tragere la sorți sau prin intermediul clasamentului super-premii! Iar pentru un boost de motivație, poți răsfoi secțiunea „Revistă” unde zeci de articole te așteaptă să le descoperi.

Intră pe ro.runningheroes.com sau descarcă aplicația mobilă disponibilă în App Store și Android.