Pentru preluarea automată a activităților din contul dvs. Strava în contul dvs. Aleargă România

utilizați link-ul „Conectare Strava” din partea cea mai de jos-dreapta a acestei pagini
Instrucțiuni pentru conectarea conturilor

După ce apăsați link-ul menționat mai sus, veți fi redirecționați pe site-ul Strava; dacă nu sunteți deja logați în contul dvs. Strava, va trebui să vă autentificați prin introducerea parolei Strava. După ce v-ați logat, vă va fi prezentată invitația de a conecta cele două conturi. Lăsați bifate ambele căsuțe și apăsați butonul „Authorize”.

După ce ați autorizat conectarea celor două conturi, veți fi redirecționați înapoi în această pagină, unde pe rândul cel mai de jos veți putea vedea mesajul de confirmare: „Connected to Strava” și veți avea un link către contul dvs. Aleargă România.

După conectare

Activitățile introduse de mână până la data conectării vor rămâne în contul dvs. Aleargă România. Din momentul conectării, veți putea gestiona, din contul Strava, două tipuri de acțiuni care se vor reflecta automat și în contul dvs. Aleargă România: crearea sau ștergerea de activități.

La crearea unei activități, sporturile preluate automat sunt: Run sau Virtual Run (alergare), Walk sau Hike (mers), Ride sau Virtual Ride (ciclism) și Swim (înot). Dacă salvați în Strava orice alt tip de activitate (de ex. Rowing), aceasta nu va fi importată automat în contul dvs. Aleargă Romania.

Puteți de asemenea șterge o activitate din contul dvs. Strava, iar aceasta va fi ștearsă automat și din contul dvs. Aleargă România (dacă a fost creată după data la care ați făcut conectarea automată a celor două conturi și definită ca unul din cele patru sporturi de mai sus).

Dacă creați sau ștergeți o activitate în/din contul dvs. Aleargă România, aceasta NU va fi adăugată respectiv ștearsă și în/din contul dvs. Strava (totul funcționează deci doar în direcția Strava > Aleargă România, nu și în sens invers).

Atât pentru crearea, cât și pentru ștergerea de activități, există o anumită latență (generată de site-ul Strava) până când acestea sunt reflectate și în contul dvs. Aleargă România. Schimbările nu apar deci instantaneu, ci durează puțin până se sincronizează (maxim câteva minute).

Pentru participanții care nu utilizează platforma Strava, rămâne ca și până acum disponibilă opțiunea de a adauga de mână activitățile realizate (cu plusul verde din dreapta listei de activități).

Dacă doriți deconectarea conturilor

Puteți revoca la orice moment preluarea automată a activităților din contul dvs. Strava în contul dvs. Aleargă România, din acesta din urmă sau intrând în contul Strava la Settings > My Apps https://www.strava.com/settings/apps

Please login