Întâmpinăm sezonul rece cu noile tricouri tehnice oficiale cu mânecă lungă “Aleargă România!”, care pot fi comandate din magazinul nostru virtual!

Și în cazul lor, vă propunem să alegeți dintre două variante de grafică:

Tricourile sunt create pornind de la zero: grafica este imprimată pentru fiecare mărime separat pe o rolă de material sintetic, iar tricoul este apoi croit utilizând materialul imprimat și ajustat pentru mărimea dvs. (nu vorbim deci de imprimarea unui șablon pe un tricou alb existent deja, ci efectiv de crearea tricoului de la zero).

Tricourile cu mânecă lungă sunt unisex, de cea mai bună calitate, produse la OptCycling, confecționate dintr-un material special DryClim mai gros, pentru vremea rece, cu uscare rapidă, pe modelul celor de ciclism (cu trei buzunare încăpătoare la spate și cu o bandă de silicon în partea de jos, pentru a evita ridicarea în timpul utilizării).

Atenție, croiul este mai strâns pe corp, e indicat să verificați măsurătorile din Ghidul de mărimi!

Prețul unui tricou este de 199 RON.

În cazul în care cumpărați mai multe produse, le vom grupa pe toate în același colet, pentru a minimiza prețul trimiterii prin curier, pe care îl aveți de achitat la primirea coletului (20 RON).

Ne-am gândit să vă oferim și posibilitatea de a vă trimite un singur colet pentru toate persoanele care doresc aceasta, ca să vă reduceți costul livrării (de ex, toți alergătorii care fac parte din același familie / club, prietenii sau colegii de serviciu pot plasa o singură comandă).

Ghidul de mărimi este disponibil aici.

Detalii pentru plata comenzii prin transfer bancar:
Beneficiar: SIGHTRUNNING | Banca: ING Bank | Cod Swift: INGBROBU
IBAN (nr. de cont): RO03INGB0000999906285778
la detalii de plată menționați: „tricoul Aleargă România!”, CNP-ul Ordonatorului plății (necesar pt eliberarea facturii, care este obligația noastră legală) și numele persoanei pt care se achită în clar (dacă acesta este diferit de numele Ordonatorului plății).