Le-am gândit, le-am dragălit, le-am ținut la cuptor și iată că acum sunt gata: tricourile tehnice oficiale “Aleargă România!” pot fi comandate din magazinul nostru virtual!

Vă propunem să alegeți dintre două variante de grafică, iar dacă nu vă puteți hotărî care vă place mai mult le puteți comanda pe ambele 🙂

Tricourile sunt create pornind de la zero: grafica este imprimată pentru fiecare mărime separat pe o rolă de material sintetic, iar tricoul este apoi croit utilizând materialul imprimat și ajustat pentru mărimea dvs. (nu vorbim deci de imprimarea unui șablon pe un tricou alb existent deja, ci efectiv de crearea tricoului de la zero).

Pentru a asigura o ajustare cât mai bună, croiul diferă în cazul adulților (tricourile nu sunt unisex): varianta pentru femei are gulerul in V și croiul este mai cambrat în talie, iar cea pentru bărbați are gulerul rotund și un croi “neutru”.

Dacă aveți în garderobă tricourile unor concursuri precum 2 x 2, 7500, MPC, Cindrel în Alergare, tricourile evenimentelor FIR, etc, veți recunoaște aceeași calitate și în tricoul nostru. Am ales firma care le-a realizat, pentru că am mai lucrat cu dumnealor în trecut și pentru că avem încredere în calitatea materialului și a realizării tehnice impecabile a graficii noastre.

Nu i-am uitat nici pe cei mici: cele două modele sunt disponibile și pentru ei, iar mărimile se comandă funcție de vârsta copilului (variantele pentru copii sunt unisex).

Prețul unui tricou este de 89 RON.

În cazul în care cumpărați mai multe produse, le vom grupa pe toate în același colet, pentru a minimiza prețul trimiterii prin curier, pe care îl aveți de achitat la primirea coletului (20 RON).

Ne-am gândit să vă oferim și posibilitatea de a vă trimite un singur colet pentru toate persoanele care doresc aceasta, ca să vă reduceți costul livrării (de ex, toți alergătorii care fac parte din același familie / club, prietenii sau colegii de serviciu pot plasa o singură comandă).

Ghidurile de marimi sunt aici: femei, barbați, copii.

Detalii pentru plata comenzii prin transfer bancar:
Beneficiar: SIGHTRUNNING | Banca: ING Bank | Cod Swift: INGBROBU
IBAN (nr. de cont): RO03INGB0000999906285778
la detalii de plată menționați: „tricoul Aleargă România!”, CNP-ul Ordonatorului plății (necesar pt eliberarea facturii, care este obligația noastră legală) și numele persoanei pt care se achită în clar (dacă acesta este diferit de numele Ordonatorului plății).